Klubrejse 2024

Mallorca 20. til 27. april 2024

Mallorca

Mallorca er en fantastisk smuk og kuperet ø – perfekt til cykling. Bilisterne er - som regel - meget hensynsfulde og vejret er - som regel - dejligt !!

På Mallorca kan alle være med, for vi har ruter med forskellige sværhedsgrader.

Vi tager både turen op over stigningerne til Soller, Puig Major og Valldemossa – samt den smukke tur langs kysten nordover fra Andraitx til Banyalbufar.

Alle der har vœret på Mallorca kender “Appelsinboden” og “Hullet” eller Sa Calobra, som det rigtigt hedder – og her kommer vi selvfølgelig også forbi i løbet af vores uge på solskinsøen.

Der vil på denne rejse være 5-6 guider til at få gæsterne godt igennem dagens etaper.

Så er der plads til alle, både hvis du vil køre stærkt på hold 1 eller bare trille en tur for dig selv eller med et selvstyrende caféhold.

Ydermere er der altid en lille flok gæster, der ikke har cykler med, som tager sig en god gåtur hver formiddag.

Alle kan blive aktiveret på denne tur til "Middelhavets perle".

På cykelholdene har vi vores friske guider med hele ugen, som har hver deres hold og mon ikke du vil kunne finde dig tilrette på ét af disse hold. Vi kører på racer og har naturligvis holdt os i gang hen over vinteren.

På vores ture kører alle med hjelm.
Vi starter ud efter morgenmaden, spiser frokost undervejs og vender tilbage til hotellet om eftermiddagen, hvor der er tid til en dukkert i poolen eller en tur hen på caféen i havnen …

Hver aften holder vi møde i den store mødesal om næste dags ruter, vejr osv. og måske finder jeg en god historie frem fra min egen tid som aktiv rytter eller da jeg var sportsdirektør hos Bjarne Riis og Team Sky...

.

Hotellet

Vi bor på det dejlige 4-stjernet Hotel Marina Portals i den lille hyggelige by, Portal Nous ca. 10 km fra Palma centrum. Der er gode senge, spa-område og stort udendørs pool-område.

Se mere om vores hotel her

Se også denne lille video fra Dan Frost Mallorca tur i 2014 her.

.Pris

 INKLUDERET I PRISEN - 9.595,- KR

 • Direkte fly t/r
 • Cykeltransport t/r
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 7 overnatninger på **** hotel
 • Halvpension (morgen- og aftensmad, virkelig god og stor buffet)
 • 6 hele cykeldage
 • Kompetente guider
 • Aflåst cykel-opbevaringsrum
 • Stort mødelokale til briefing om morgendagens strabadser
 • En bil på ruten, hvis der skulle ske uheld
 • Daglige formiddags-gåture for dem der ikke har cykler med
 • Lille Dan Frost Cycling rygpose til ekstra tøj

Deltager uden cykeltransport kr. 8.995,-

Tillæg for eneværelse for hele ugen kr. 2.500,- (begrænset antal)


IKKE INKLUDERET I PRISEN:

Turist-tax, frokost, drikkevarer


Rejse info.

Eventuelt beskadiget bagage erstattes ikke. Dette skal dækkes af din egen indbo- eller rejseforsikring.
Der er i rejsens pris ikke inkluderet afbestillings- eller rejseforsikring.

Dette kan bla. tegnes igennem Europæiske Rejseforsikring på telefon 33 25 25 25.


Dan Frost Cycling ApS er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og har registreringsnummer 1766.


Vejret på Mallorca, Spanien :

I april måned kan det både være varmt og dejligt solskinsvejr og regn og kulde i samme uge. Generelt er vejret dog som på en god sommerdag i Danmark, da de er ca. 1½-2 måneder længere fremme på den spanske solskins-ø.

Tøjvalg:
Når du skal pakke kufferten til en tur med Dan Frost Cycling er det vigtigt, at du får cykeltøj med til både sol, varme, regn og kulde. Det kan nemlig godt forekomme, at det er koldt på toppen af bjergene, for vi kommer op i nærheden af 2800 meters højde, hvor temperaturen kan falde ned til frysepunktet og hvis det så oven i købet er regnvejr, bliver det meget koldt på nedkørslerne. Du yder jo ikke ret meget når du kører nedad, så det er vigtigt, at have en windbreaker, lange ærmer og vanter med.

Cykeltransport

I vores kassebil står cyklerne i sikkerhed.

Vores guider gør alt hvad de kan, for at din cykel kommer til at stå så godt som muligt i kassebilen.

Cyklerne skal afleveres "hele" - dog uden pedaler og de bliver sat med pap og tæpper imellem sig.

Undtagen er transporten af cykler til Mallorca. Her vil nogle cykler skulle med kurerfirmaet Boomerang, hvor cyklen skal afleveres i en papkasse.

Mange pakker deres stel ind i skumrør, som beskytter mod ridser og dette kan anbefales.

Hvis det skulle ske, at en cykel bliver skadet på rejsen er det din indbo forsikring, der skal dække. Evt. tyveri af cyklen (fra kassebilen, hotellerne osv.) skal også dækkes af din egen indboforsikring.

Ekstrahjul, værktøj og pumper kan ikke medtages i kassebilen uden forudgående aftale med os. Dan Frost Cycling medbringer nødværktøj, pumper og ekstrahjul.

Cyklen skal afleveres ca. 3 dage før afrejse, og pakkes ved Snekkersten Idrætscenter.

Rejseplan:

Lørdag den 20. april fra Kastrup kl. 10:15 direkte til Palma (med SAS)

Lørdag den 27. april fra Palma kl. 14:10 direkte til Kastrup (med SAS)


I Info-brevet, som du modtager ca. 6-8 uger før afrejse, vil der stå helt præcist, hvor i Kastrup Lufthavn du skal mødes med gruppen.

I Info-brevet står også dit booking nr. så du kan tjekke ind på automaterne. Guiden har gruppe-billetten og hjælper alle gennem check-in.

Når du lander, vil en bus køre gruppen til start-hotellet.

Rejsebetingelser

Når vi modtager din tilmelding vil du pr. mail blive bedt om at overføre depositum på kr. 5.000,-
Tilmeldingen er først gyldig og bindende, når depositum er modtaget. Du modtager naturligvis en bekræftelse, når vi har registreret dit beløb.

På udsolgte ture er det muligt at blive skrevet op på en venteliste. Ønsker du at stå på venteliste, skal du ikke indbetale depositum, før der evt. bliver plads på den pågældende tur til dig.

Ca. 6-8 uger før turens afrejse udsendes et info-brev, der indeholder praktiske oplysninger vedrørende rejsen samt opkrævningen af restbeløbet.

Indbetales restbeløbet ikke rettidigt, kan Dan Frost Cycling ApS betragte rejsen som afbestilt.

Har man overført depositum og herefter melder afbud er dette beløb tabt. Melder man afbud efter man har overført restbeløbet forbeholde Dan Frost Cycling ApS sig ret til at beholde hele rejsens pris.

Dan Frost Cycling ApS forbeholder sig ligeledes ret til at aflyse rejsen, hvis der f.eks. ikke opnås tilstrækkeligt antal tilmeldinger. Ved aflysning vil der omgående og senest 35 dage før afrejsen blive givet skriftlig besked herom samt fuld tilbagebetaling af indbetalt rejsebeløb.

Hvis pas, visum eller vaccinationer ikke er i orden og gyldige, hvis rejsedeltageren ikke møder op på angivet tid og sted ved rejsens begyndelse i lufthavnen, kan rejsedeltageren ikke få rejsens pris refunderet. Har rejsedeltageren ikke oplyst korrekt navn ved tilmeldingen og bliver afvist i lufthavnen som følge heraf, hæfter rejsedeltageren selv for en ny flybillet.

Rejsens pris er beregnet på grundlag af gældende tariffer, priser, afgifter og valutakurser. Dan Frost Cycling ApS forbeholder sig ret til, inden afrejsetidspunktet at foretage eventuelle prisændringer, som forårsages af ændringer i dette grundlag.

Dan Frost Cycling ApS forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i rejseprogrammet, herunder anvendelse af andre hoteller og transportmuligheder. Ændringer berettiger ikke til kompensation.

Såfremt der opstår force majeure, herunder krig, krigsfare, borgerlige uroligheder, strejke, lockout, naturkatastrofer, epidemier, økonomiske krak m.v., der forhindrer den planlagt rejse, forbeholder Dan Frost Cycling ApS sig ret til at kræve allerede afholdte udgifter dækket af rejsedeltagerne. Såfremt sådanne forhold indtræffer på en påbegyndt rejse, må rejsedeltageren selv dække de allerede afholdte udgifter samt udgifter til ophold, hjemtransport m.v.

Evt. reklamationer under en rejse skal straks fremsættes overfor Dan Frost Cycling ApS’ personale på rejsen. Reklamationer skal straks efter rejsen sendes skriftligt og være Dan Frost Cycling ApS i hænde senest 7 dage efter hjemkomst. Reklamationer skal sendes til: Dan Frost Cycling ApS, Stillidsvej 6, 2670 Greve, Danmark eller på mail til mail@dan-frost.dk

Bagageansvar: Det er rejsedeltagerens eget ansvar, at bagagen bliver tjekket ind i lufthavnen. Evt. beskadiget bagage erstattes ikke. Evt. beskadiget cykel under transporten eller på selve cykelturen erstattes ikke af Dan Frost Cycling ApS – ej heller tyveri af cykel eller bagage. Der henvises til rejsedeltagerens eget forsikringsselskab.

Hvis cykeltransporten på udrejsen pga uheld bliver forsinket mere end 2 døgn, vil Dan Frost Cycling yde kompensation til de rejsende - dog maksimalt 2.000 kr. pr. rejsedeltager.
Cykelleje

Ønsker du at leje cykel på ferien, så skal du gøre gennem Dan Frost Cycling, som har en aftale med Liberty Bikecycle Rental på stedet.

Når du bestiller rejsen, så skriv i tekstfeltet, at du ønsker at leje en cykel.

Når du så modtager bekræftelsen på din rejse, vil der være vedhæftet et skema, som du udfylder med dine cykelønsker, og returnere til Dan Frost Cycling.

Bestil rejse

Rejsen bestilles gennem Dan Frost Cycling hjemmeside på nedenstående link.

Før du bestiller rejsen skal du læse rejsebetingelsene.

Dan Frost Cyckling har reserveret 30 pladser til Snekkersten Cykelmotion indtil 5. november 2023.

Bestiller du efter denne dato, så kommer du kun med, hvis der stadig er ledige pladser.

I tekstfeltet skal du skrive Snekkersten Cykelmotion, samt navn på hvem du evt. vil bor på værelse med.

Du skal også skrive hvis du ønsker enkeltværelse.

Bestilling: Dan Frost Cycling


HUSK også tilmelding på Holdsport

Cykelruter

Mallorca ruter - 2024: ​ ​ ​ OBS: 2 sider…

Alle ruter findes på www.ridewithgps.com

Etape 1 - kort:

87 km/1700 hm – Frokost efter ca. 55 km i byen Esporles

Route: https://ridewithgps.com/routes/19058805

Etape 1 - lang:

105 km/2000 hm – Frokost efter ca. 62 km i byen Valldemossa

Route: https://ridewithgps.com/routes/19059085

Etape 2 - kort:

133 km/2000 hm - Frokost efter ca. 63 km ved appelsinboden

Route: https://ridewithgps.com/routes/29786412

Etape 2 - lang:

157 km/2900 hm - Frokost efter ca. 63 km ved appelsinboden

Route: https://ridewithgps.com/routes/19183883

Etape 3 - kort:

74 km/1400 hm - Frokost efter ca. 49 km i byen Puigpunyent

Route: https://ridewithgps.com/routes/38890526

Etape 3 - lang:

95 km/1800 hm - Frokost efter ca. 59 km i byen Esporles

Route: https://ridewithgps.com/routes/31985085

Etape 4 - kort:

88 km/1600 hm - Frokost efter ca. 45 km i byen Valldemossa

Route: https://ridewithgps.com/routes/19185106

Etape 4 - lang:

99 km/2000 hm - Frokost efter ca. 56 km i byen Valldemossa

Route: https://ridewithgps.com/routes/19226254

Etape - 5:

110 km/2000 hm - Frokost efter ca. 65 km i Port de Soller

Route: https://ridewithgps.com/routes/19254193

Etape - 6:

99 km/1300 hm - Frokost efter ca. 54 km i Alaro

Route: https://ridewithgps.com/routes/31985263

Hvordan overfører du ruter til din computer/Garmin med “ridewithgps”?

Sæt din Garmin til din computer.

Tryk på linket i denne skrivelse til dén rute du ønsker at overføre til din computer/Garmin.

Klik derefter på ”Export” i højre side.

Klik så på “GPX Track (.gpx)” – og ruten vil nu blive overført som gpx-fil under dine downloads på computeren.

Nu åbner du din Garmin-mappe på computeren – og åbner mappen “NewFiles”.

Herefter kan du føre filen af ruten (f.eks. Mal_1_kort.gpx) over i mappen “NewFiles”.

Nu er denne rute overført til din Gamin, fortsæt med næste rute…