Sponsorer

Den personlige bank i en digital verden

Mens verden digitaliseres og mulighederne mangedobles, stiger behovet for personlig og engageret rådgivning fra menneske til menneske. Derfor prioriterer vi den personlige rådgivning højt, ligesom vi investerer i egne digitale løsninger, der gør kunderne klogere og stærkere. Vi tror nemlig på, at det kræver stærke digitale tilbud, hvis man vil overleve og have succes. Derfor er det vores ambition at blive den personlige bank i en digital verden.

I Spar Nord engagerer vi os helhjertet i de lokalsamfund, hvor vi er repræsenteret. Det indebærer, at vi lægger stor vægt på lokalkendskab. Altså at kende og forstå det område, som vores kunder færdes i til daglig. Spar Nords lokale engagement indebærer også, at vi er aktive som sponsorer i det lokale foreningsliv, og med donationerne fra Spar Nord Fonden støtter vi årligt næsten 1.000 godgørende initiativer over hele landet.

Spar Nord

Det pålidelige bogholderi er rygraden for virksomhedens økonomi.

Maria Due Lind

Selvstændig bogholder

• Columnas ApS 

Hellebæk, Hovedstaden, Danmark


Maria er selv aktiv cykelmotionist, og deltager

i mange af Team Rynkebys ture til Paris og bjergene i Frankrig.

Maria ønsker at fremme og at støtte den lokale cykelsport.

 

Restaurant Kaj

Øresund i horisonten – og på kortet

Frokostkortet og aftenkortet er præget af danske klassikere, og der hentes friskfangede lækkerier fra Øresund.

Årstiderne bestemmer

Vi skifter menuen i takt med årstiderne. På den måde sikres du en spiseoplevelse, bestående af de bedste råvarer i sæson – i den mest eventyrlige kulisse: med havblik til Øresund.

Byens bedste placering

Vi ligger pladask på Strandpromenaden i Helsingørs lystbådehavn, Nordhavn, der ligger idyllisk med kig til Øresund, blot et stenkast fra Helsingør bymidte og stationen. Her kan du sætte dig til bords i stilfulde rammer, mens du nyder en veltilberedt frokost eller med alle dine favoritter.

Vi glæder os til at byde jer indenfor,

Velkommen & velbekomme

Restaurant Kaj